Останнє шоу Кузьми Скрябіна «Співай як зірка» завершилося на каналі «Україна» з часткою, нижче середньої

Останнє шоу Кузьми Скрябіна «Співай як зірка» завершилося на каналі «Україна» з часткою, нижче середньої

9 Червня 2015
2928
9 Червня 2015
11:32

Останнє шоу Кузьми Скрябіна «Співай як зірка» завершилося на каналі «Україна» з часткою, нижче середньої

2928
Останнє шоу Кузьми Скрябіна «Співай як зірка» завершилося на каналі «Україна» з часткою, нижче середньої
Останнє шоу Кузьми Скрябіна «Співай як зірка» завершилося на каналі «Україна» з часткою, нижче середньої

5 червня фінал караоке-шоу «Співай як зірка» на телеканалі «Україна» здобув рейтинг 2,80%, частку 8,17% за аудиторією «18+, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті.

 

У великих містах проект дивилися краще: за комерційною аудиторією «18+, 50 тис.+» фінал шоу мав рейтинг 3,07%, частку 8,88%.

 

Показники фіналу виявилися нижчими за показники прем'єри, яка 27 лютого взяла рейтинг 3,38%, частку 8,42% за «18+, вся Україна» та рейтинг 3,34%, частка 8,77% за «18+, 50 тис.+».

 

Також фінал не перевершив середніх показники всіх випусків проекту, що виходили в ефір з 27 лютого по 5 червня. У середньому шоу мало рейтинг 3,11%, частку 8,25% за «18+, вся Україна» та рейтинг 3,08%, частку 8,46% за «18+, 50 тис.+».

 

Рейтинг шоу є вищим за середній рейтинг каналу «Україна», однак частка є нижчою за середню. Для прикладу, за 23-й тиждень 2015 року (1-7 червня) канал «Україна» в середньому мав рейтинг 1,73%, частку 11,48% за «18+, вся Україна» та рейтинг 1,97%, частку 12,52% за «18+, 50 тис.+».

 

Рейтинг шоу є вищим за середній рейтинг каналу «Україна», однак частка є нижчою за середню. Для прикладу, за 9-й тиждень 2015 року (23 лютого - 1 березня) канал «Україна» в середньому мав рейтинг 2,16%, частку 10% за «18+, вся Україна» та рейтинг 2,11%, частку 10,46% за «18+, 50 тис.+».

 

Нагадаємо, «Співай як зірка» - це вокальне талант-шоу за турецьким форматом Keep Your Light Shining. У ньому змагаються люди, для яких спів є хобі. У кожному випуску семеро учасників за 30 секунд мають продемонструвати свої вокальні здібності, виконуючи фрагмент однієї й тієї ж пісні. Оцінюють вокалістів глядачі в залі студії. А зіркове журі відстоює в глядачів одного з двох претендентів на виліт, щоб подарувати йому другий шанс.

 

Ведучими шоу були білорусько-російсько-український шоумен Дмитро Шепелєв та український артист Олександр Скічко. Членами журі стали українські співаки та ведучі Оля Полякова, Надія Мейхер і Кузьма Скрябін, який трагічно загинув в аварії 2 лютого і для якого це останній телепроект. На момент загибелі Кузьми шоу вже було відзнято, воно виходило в запису. Шоу транслювалося щоп'ятниці о 21:00.

 

У фіналі «Співай як зірка» перемогли обидва півфіналісти - Артем Захаров та Ірина Островська, які набрали однакову кількість глядацьких голосів.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані ІТК. Дослідження телевізійної аудиторії до 2014 року здійснювала компанія GFK Ukraine, з 2014 року - Nielsen. Розрахунок показників здійснено для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна» і «50 тис.+». Дані відображено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про показники читайте в глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2928
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду