«Первый канал» запровадив передплату на серіали на своєму сайті

«Первый канал» запровадив передплату на серіали на своєму сайті

1 Червня 2015
2113
1 Червня 2015
12:43

«Первый канал» запровадив передплату на серіали на своєму сайті

2113
«Первый канал» запровадив передплату на серіали на своєму сайті
«Первый канал» запровадив передплату на серіали на своєму сайті

З 29 травня російський «Первый канал» запустив передплату на серіали, опубліковані на сайті kino.1tv.ru. Про це повідомляє РБК з посиланням на главу дирекції інтернет-мовлення телеканалу Іллю Булавінова.

 

Передплата дасть користувачеві доступ до всіх серіалів, проте деякі прем'єрні серіали будуть продаватися на сайті як окремі продукти.

 

«Як правило, великі онлайн-кінотеатри зараз використовують різні моделі монетизації контенту: і рекламну, і передплату, і продаж окремих фільмів і серіалів. Ми вважаємо справедливою модель, коли користувач за певну суму може протягом місяця подивитися кілька десятків архівних серіалів, а за окрему плату - прем'єрний продукт, якого ще не було в телеефірі», - сказав пан Булавін.

 

За словами комерційного директора «Первого канала» Петра Шепіна, вартість передплати становитиме 300 рублів на 30 днів з моменту оформлення передплати. За прем'єрні серіали «Первый канал» буде брати по 200 рублів.

 

Сервіс kino.1tv.ru був запущений у лютому 2015 для доефірного показу серіалів, на які «Первый канал» придбав права. Досі він давав користувачам можливість купівлі тільки окремих серіалів. До 29 травня на ньому були доступні 14 серіалів, але їхнє число телекомпанія планує збільшити. За понад три місяці з моменту запуску сервісу на ньому було здійснено понад 20 тис. покупок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду