Канал News One запускає «Великий ефір» перед початком повного ребрендингу

Канал News One запускає «Великий ефір» перед початком повного ребрендингу

29 Квітня 2015
3479
29 Квітня 2015
17:00

Канал News One запускає «Великий ефір» перед початком повного ребрендингу

3479
Канал News One запускає «Великий ефір» перед початком повного ребрендингу
Канал News One запускає «Великий ефір» перед початком повного ребрендингу

Телеканал News One продовжує підготовку до повного перезавантаження мовлення і починає «обкатувати» проекти, повну версію яких телеглядач побачить невдовзі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

News One свідомо обрав «незручний» час для спроб захоплення аудиторії і запустив програму «Великий ефір» із ведучою Світланою Орловської у будні з 19.00 до 21.00.

 

Протягом двох годин в ефірі «Великого ефіру» буде не тільки Світлана Орловська з гостями. Разом з нею ефір створюють ще сім авторів - ведучих зі своїми рубриками. Політолог Павло Кругляковський проводитиме порівняльний аналіз головних інформаційних повідомлень дня, шукатиме зв'язок з іншими подіями, розставлятиме акценти, знаходитиме прихований сенс.

 

«На проміжному, підготовчому до ребрендингу етапі в каналу теж є завдання. Наприклад, зробити більш якісний ефір, не збільшуючи поточного бюджету. І у нас виходить. Ми більш ретельно підходимо до світла, кольору, кадру ... Перенаправляємо людську активність, пропонуємо актив за формою замість пасиву. Замінюємо вимоги до суті інтерв'ю, до масштабності гостя, до жорсткості думки... В силу цього на одних і тих самих ввідних ми бачимо інший результат. І це дивує навіть недоброзичливців, які звикли працювати з масштабними людськими та фінансовими ресурсами», - сказала креативний продюсер News One Євгенія Захарова.

 

Нагадаємо, наприкінці березня «Детектор медіа» з власних джерел стало відомо, що найближчим часом редактор і ведуча каналу «112 Україна» Світлана Орловська може перейти на канал News One. Генеральний продюсер телеканалу News One Олексій Семенов підтвердив «Детектор медіа», що канал веде переговори з пані Орловською. На каналі «112 Україна» підтвердили її звільнення.

 

2 березня на посаду генерального продюсера телеканалу NewsOne було призначено Олексія Семенова, який у минулому був генеральним продюсером каналу «112 Україна». Пан Семенов анонсував, що завдання NewsOne - стати інформаційно-соціальним каналом.

 

У березні креативним продюсером телеканалу NewsOne стала Євгенія Захарова, яка в минулому працювала продюсером на каналах «Україна» та «112 Україна».

 

Із 23 березня телеканал NewsOne змінив сітку мовлення, запровадивши прямі ефіри з новими ведучими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3479
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
снайпер
3282 дн. тому
Свєта - класна ведуча. Не дурна і вродлива. Але чомусь практично ніколи не всміхається. От я й гадаю собі - чи це в неї такий характер паскудний, чи зуби не в порядку? Бо якби навчилася говорити трішки веселіше - ціни б їй не було!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду