На 17-му каналі  стартує новий сезон – обіцяють телемости з Донбасом

На 17-му каналі стартує новий сезон – обіцяють телемости з Донбасом

27 Квітня 2015
2216
27 Квітня 2015
10:56

На 17-му каналі стартує новий сезон – обіцяють телемости з Донбасом

2216
На 17-му каналі  стартує новий сезон – обіцяють телемости з Донбасом
На 17-му каналі  стартує новий сезон – обіцяють телемости з Донбасом

27 квітня 17 канал відкриває в інтернеті новий сезон мовлення. Про це повідомляє у релізі команда каналу.

 

В ефірі 17-го каналу виходитимуть новини, ексклюзивні відео з життя Донбасу, нові розслідування та аналітика з найгарячіших тем. Команда каналу обіцяє повернути телемости з мешканцями Донбасу.   

 

Також 17 канал анонсує нові програми з цікавими гостями, яким «можна буде поставити найнезручніші питання».

 

Ефіри телеканалу відбуваються з понеділка по п'ятницю о 19.00.  

 

Канала також повідомляє про оновлення сайту.

 

Нагадаємо, у липні минулого року журналіст-розслідувач Жан Новосельцев, якого було звільнено зі скандалом з телеканалу «1+1», заявив, що планує невдовзі співпрацювати з новим телевізійним проектом - 17-м каналом. На початку травня прес-служба телеканалу «1+1» повідомила, що канал розриває трудові відносини з ведучим програм журналістських розслідувань «Гроші» Жаном Новосельцевим.

 

Нещодавно журналіст 17-го каналу Дмитро Філімонов закликав колег отримувати акредитацію в так званій «ДНР» для висвітлення життя на окупованих теиторіях.

 

Водночас власкор російської «Новой газеты» Ольга Мусафірова заявляє, що не буде отримувати акредитацію у «ДНР» і «ЛНР» через те, що не вважає їх державними утвореннями. «Пару місяців тому я була у відрядженні в Новоазовську. Це окупована територія. Я зустрічалася там не тільки з людьми на вулиці, але й з представниками так званої окупаційної адміністрації. І коли мене спитали, чи маю я акредитацію, я взяла сміливість сказати, що не маю, бо не вважаю "ЛНР" та "ДНР" державними утвореннями, - розповіла журналістка. - Специфіка полягає в тому, що 90% працівників цих адміністрацій - це колишні представники Партії регіонів. Тому вони й ховають очі. Мене не затримали, більше того, зі мною розмовляли».

 

У квітні журналісти 17-го каналу розповіли на російському телебаченні, як в України «душать свободу слова».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2216
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду