Провайдерів просять підтримати «Чорноморську ТРК»

Провайдерів просять підтримати «Чорноморську ТРК»

10 Квітня 2015
2859
10 Квітня 2015
19:25

Провайдерів просять підтримати «Чорноморську ТРК»

2859
Провайдерів просять підтримати «Чорноморську ТРК»
Провайдерів просять підтримати «Чорноморську ТРК»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення пропонує провайдерам програмної послуги підтримати ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» і за можливості забезпечити її трансляцію в кабельних мережах України в аналоговому та цифровому стандартах і за допомогою технологій OTT й IPTV. Про це повідомляє сайт Нацради.

 

Нацрада нагадує, що «Чорноморська ТРК» припинила свою діяльність на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що тривала упродовж 10 років. Це було спричинено тим, що 3 березня 2014 року наземні ефірні частоти компанії були відібрані російською окупаційною владою.

 

Тому «Чорноморка» вимушено змінила своє місцезнаходження і здійснює трансляцію своїх програм на законних підставах через супутникове мовлення з Києва. «У програмах і передачах цього мовника подається об'єктивна точка зору кримчан на події, що відбуваються на окупованій території», - повідомляє Нацрада.

 

«Достовірна інформація про події на півострові необхідна, не тільки місцевим глядачам, а й населенню всієї України. Ваше сприяння кримському мовнику також засвідчить підтримку тим громадянам, які були вимушені покинути територію Автономної Республіки Крим і переїхати на материкову Україну», - йдеться у зверненні Нацради до провайдерів.

 

Нагадаємо, раніше Нацрада попросила провайдерів забезпечити трансляцію кримськотатарського телеканалу ATR у кабельних мережах України, однак наразі цей канал припинив мовлення з окупованого Росією Криму через відмову Роскомнагляду в його перереєстрації за російським законодавством.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2859
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач (Рівне)
3295 дн. тому
Поясніть мені, будь ласка, логіку: навіщо транслювати канал, який тупо ретранслює інший (Соціяльню країну)? Не існує каналу Чорноморка, існує СК з титрами та рамкою колишньої Чорноморської. АТР принаймні свій контент (і дуже якісний) транслювала, дарма вони призупинили мовлення навіть на супутнику й кабелі. У нашому ж випадку простіше напряму СК вмикати...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду