Програма «Новий чорний» на «Радио Вести» змінює час виходу

Програма «Новий чорний» на «Радио Вести» змінює час виходу

25 Березня 2015
5247
25 Березня 2015
10:59

Програма «Новий чорний» на «Радио Вести» змінює час виходу

5247
Програма «Новий чорний» на «Радио Вести» змінює час виходу
Програма «Новий чорний» на «Радио Вести» змінює час виходу

З 29-го березня авторський проект радіоведучих Василіси Фролової та Льолі Гольдштейн «Новий чорний» виходитиме на «Радио Вести» по неділях. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Програма транслюватиметься в ефірі з 11.00 до 12.00 на частотах «Радио Вести» в Києві (104,6), Харкові (100,5) та Дніпропетровську (107,7), а також на сайті radio.vesti.ua.

 

Радіостанція позиціонує «Новий чорний» як програму «для красивих і балакучих», де «перетинаються сучасні художники з докторами наук, власники квіткових магазинів з колекціонерами духів, модні редактори з молодими дизайнерами, новинки кіно, музики, інтернет-меми та вечірки».

 

 Василіса Фролова (справа) і Льоля Гольдштейн позиціонують свою програму як лайф-стайл

 

«"Новий чорний" - це програма про лайф-стайл, яку слухають навіть ті, хто не слухає програми про моду і тренди. Ми звертаємо увагу, міркуємо і коментуємо, запрошуємо в студію гостей і говоримо про людей і події, що оточують нас, про будні і свята, про все яскраве, що потрапляє в наше поле зору», - сказала одна з авторок програми Василіса Фролова.


Доповнює думку її колега і співавтор ефіру Льоля Гольдштейн: «У потоці подій та інформації є шанс упустити важливе й цінне, те, чого вже завтра нам може бракувати. Але є ті, хто сьогодні знають про те, що по-справжньому важливо і цікаво, ті, хто здатний озвучити «Новий чорний». Новини та думки, якими хочеться ділитися».

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження київському «Радио Вести» (ТОВ «ТРК Дивосвіт») «за перешкоджання Національній раді у здійсненні контролюючих та наглядових повноважень». Відповідне рішення регулятор ухвалив на засіданні 12 лютого, через те що так і не зміг отримати від «Радио Вести» запис ефіру 16 грудня, у якому було інтерв'ю екс-заступника глави Адміністрації Президента Андрія Портнова. На цей ефір Нацраді поскаржилися слухачі, які вбачають у висловах спікера ознаки розпалювання ворожнечі, тож регулятор хотів провести моніторинг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5247
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду