Телеканал «112 Україна» оновив графіку

Телеканал «112 Україна» оновив графіку

19 Березня 2015
4034
19 Березня 2015
20:20

Телеканал «112 Україна» оновив графіку

4034
Телеканал «112 Україна» оновив графіку
Телеканал «112 Україна» оновив графіку

Після року роботи канал «112 Україна» запровадив  нову графіку програмного контенту. Редизайну зазнали «Новини 112», графіка прямоефірних студій LIVE та аналітично-підсумкової програми Павла Кужеєва «День: Made in Ukraine», йдеться на сайті телеканалу.

 

Головний акцент у новій графіці зміщено на використання ефекту скла та прозорості, багатошаровості та динаміки.  Логотип каналу «112 Україна» зазнав ребрендингу: команда дизайнерів зробила ексклюзивне накреслення елементів логотипу, надавши йому відчуття стрімкості та динаміки.

 

Активно задіяні у новій графіці каналу інтерактивні елементи з титрами, які допомагатимуть телеглядачеві з перших секунд перегляду ефіру зорієнтуватися у потоці новин.

 

 

У графіці підсумково-аналітичної програми «День: Made in Ukraine» було використано елементи українського орнаменту та «жорна часу», оформленні у технократичному стилі. Новий дизайн програми символізує настання інформаційних підсумків дня, що минає: яким він був для українців, і які його наслідки у майбутньому.

 

 

«В цілому новий дизайн ефіру, що сконцентрований навколо колоподібного логотипу, ставив собі за мету вийти за межі квадратного екрану і «жити у реальному світі», що відповідає місії каналу - доносити до глядача найактуальнішу та найважливішу інформацію з усіх куточків України та світу», - зазначає телеканал.

 

Над креативними змінами у графіці каналу працювали головний режисер «112 України» Олександр Авшаров, команда дизайнерів каналу на чолі з провідним спеціалістом Юрієм Жалієм та арт-директором Марією Гостєвою, начальник відділу студійного та позастудійного виробництва Микола Корчага та технічна команда спеціалістів під керівництвом Дмитра Скідана.

 

Нагадаємо, Канал «112 Україна» розпочав виробництво власних документальних  фільмів. У фокусі продакшену - «найважливіші політичні, економічні йсоціальні теми», повідомляє прес-служба телеканалу. 15 березня в ефірі телеканалу відбулася прем'єра першої стрічки «Острів Крим?» власного виробництва каналу. Її автором є журналіст та ведуча «112 Україна» Юлія Галушка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4034
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tompson_UA
3317 дн. тому
Украинскую вышиванку колористика напоминает. Не нужно искать черную кошку там, где ее нет.
ГДЕТОРЯДОМ
3317 дн. тому
СИНЕ-КРАСНО-БЕЛАЯ КОЛОРИСТИКА ШОТА НАПАМИНАЕТ..
рокер
3317 дн. тому
Эти национальные узоры совершенно не лепятся к модерной эстетике канала. Тогда бы уже всех ведущих одели в вышиванки, а на стенах рушники поразвешивали. И были бы Казки дидуся Панаса.
Шева
3317 дн. тому
А мне нравится, что разные мнения. Остальные каналы на одно лицо из-за единого мнения, а здесь можно услышать что-то отличное от других, согласиться или нет, понять, что думают другие люди. Не нужно загонять все в одно русло и в шаблоны какие-то.
симпатик
3318 дн. тому
Канал класний, професійний. Ведучі здебільшого кмітливі й грамотні. Жінки й дівчата вродливі,. Графіка красива. Темп високий. Я в захопленні від каналу. Одне маленьке «але». Іноді в коментарях проривається щось із кисельовсько-путінських інтонацій і аргументів. Від когось там на каналі смердить-таки «русским духом». Варто було б очиститися.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду