Олексій Душка у новому проекті, що прийде на зміну  «Території обману», контролюватиме супермаркети

Олексій Душка у новому проекті, що прийде на зміну «Території обману», контролюватиме супермаркети

5 Березня 2015
5109
5 Березня 2015
14:45

Олексій Душка у новому проекті, що прийде на зміну «Території обману», контролюватиме супермаркети

5109
Олексій Душка у новому проекті, що прийде на зміну  «Території обману», контролюватиме супермаркети
Олексій Душка у новому проекті, що прийде на зміну  «Території обману», контролюватиме супермаркети

Журналіст та ведучий телеканалу «1+1», автор програми «Територія обману» Олексій Душка анонсував старт нового авторського проекту, який вийде наприкінці весни. Про це він розповів під час онлайн-конференції 5 березня на сайті «1+1», повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий проект прийде на заміну «Території обману», завершуючи її більш ніж трирічну історію.

 

«"Територія обману" тепер стане новим проектом - в ньому ми будемо використовувати нові підходи та можливості і робити його також будемо по-новому. З'явиться багато цікавих рубрик, в яких ми звертатимемося  до конкретних порівнянь товарів. Ми також плануємо контролювати роботу супермаркетів. Поки більше деталей розкрити не можу, але, впевнений, що ми не розчаруємо наших глядачів», - розказав Олексій.

 

Назву проекту журналіст запропонував обрати самим глядачам, деталі конкурсу будуть опубліковані на офіційній сторінці Олексія Душки у Facebook.

 

«Метою проекту є виховання споживчої культури українців, роз'яснення та допомога у повсякденній практиці з вибору товарів та пошуку ідеальних поєднань "ціна-якість". Ми віримо, що можемо вплинути на виробників, спонукаючи їх виготовляти якіснішу продукцію», - додав ведучий.

 

Назва, яку оберуть глядачі, а також дата старту нового проекту телеканал обіцяє невдовзі повідомити.

 

Нагадаємо, 2-го вересня минулого року програма «Територія обману» повернулася в ефір каналу «1+1» з розслідуванням для споживачів про те, які насправді продукти Росія пропонує купувати українцям. «Територію обману» виробляв департамент журналістських розслідувань «1+1» під керівництвом Максима Шиленка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду