Телеканал «1+1» починає показ реаліті «Битва салонів»

Телеканал «1+1» починає показ реаліті «Битва салонів»

3 Березня 2015
4387
3 Березня 2015
17:02

Телеканал «1+1» починає показ реаліті «Битва салонів»

4387
Телеканал «1+1» починає показ реаліті «Битва салонів»
Телеканал «1+1» починає показ реаліті «Битва салонів»

16 березня о 15.45 на каналі «1+1» стартує нове реаліті-шоу «Битва салонів». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Проект має на меті вибрати найдостойніших у сфері б'юті-послуг та розповісти про новинки перукарського мистецтва і косметології. Салони змагаються у кваліфікації майстрів, оригінальності послуг та адекватності цін. У кожній програмі беруть участь три салони, господарі (представники) яких ходять у гості один до одного, щоб на собі випробувати кращі пропозиції салону-конкурента. Процедуру вибирає представник салону, а клієнт не може від неї відмовитися. В кінці дня клієнти описують свої враження про процедури і залишають суму на свій розсуд. Перемагає салон, прайсові ціни якого будуть максимально збігатися з сумами, залишеними клієнтами-конкурентами.

 

«Канал "1+1" ретельно перевіряв ресторани України. Прийшов час перевірити тих, хто обіцяє нас зробити красивими - тобто салони краси. Тільки в Києві їх близько 600!!! Це дуже гарний, але жорстокий бізнес з величезною конкуренцією. Коли ми запускали проект, ми розуміли, що конфлікт можливий з самого початку і представники салонів відстоюватимуть честь свого бізнесу. Але ми навіть припустити не могли, наскільки жорсткою буде ця Битва!», - розповів керівник Friends Production Олексій Гончаренко.

 

Реаліті виходитиме з понеділка по п'ятницю о 15.45.

 

Нагадаємо, «Битва салонів» - це адаптація формату Salon Wars британської компанії All3Media. Для каналу «1+1»  її підготувала компанія Friends Production Олексія Гончаренка. Детальніше про проект в інтерв'ю «Відеотеці» розповідав сам Олексій Гончаренко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4387
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду