На «1+1» стартує «Голос країни-5»

На «1+1» стартує «Голос країни-5»

24 Лютого 2015
4782
24 Лютого 2015
22:11

На «1+1» стартує «Голос країни-5»

4782
На «1+1» стартує «Голос країни-5»
На «1+1» стартує «Голос країни-5»

У неділю, 8-го березня, о 21.00 на каналі «1+1» відбудеться прем'єра п'ятого сезону вокального шоу «Голос країни». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у «Голосі країни-5» вбитві за унікальні голоси боротимуться чотири зіркові тренери - Тіна Кароль,  Потап, Святослав Вакарчук і Олександр Пономарьов.

 

Ведуча проекту - Ольга Фреймут.

 

 

Переможцю п'ятого сезону «Голосу країни»  телеканал «1+1» допоможе з кліпом, репертуаром, а також запросить його спробувати свої сили в продюсерському центрі. Під час презентації нового сезону генеральний продюсер «1+1 production» Вікторія Лєзіна-Масляна повідомила, що з учасниками шоу співпрацює продюсерський центр на базі «1+1 production» під керівництвом продюсера Олега Боднарчука та музичного продюсера Руслана Квінти. Деяким учасникам будувати кар'єру допомагають тренери. Зокрема з переможцем «Голосу країни. Перезавантаження» (четвертий сезон проекту) Ігорем Грохоцьким і далі працює його наставник Святослав Вакарчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4782
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду