У Жіночий день ТЕТ покаже «чоловічий випуск» реаліті «Панянка-селянка»

У Жіночий день ТЕТ покаже «чоловічий випуск» реаліті «Панянка-селянка»

24 Лютого 2015
5805
24 Лютого 2015
20:01

У Жіночий день ТЕТ покаже «чоловічий випуск» реаліті «Панянка-селянка»

5805
У Жіночий день ТЕТ покаже «чоловічий випуск» реаліті «Панянка-селянка»
У Жіночий день ТЕТ покаже «чоловічий випуск» реаліті «Панянка-селянка»

8 березня на телеканалі ТЕТ відбудеться прем'єра «чоловічого випуску» реаліті-шоу «Панянка-селянка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Святковий епізод шоу вийде в ефірі о 20.00.

 

В цьому епізоді реаліті обмінюватися «життями» будуть чоловіки. У село Кам'янка Ізмаїльського району відправиться модний експерт, стиліст і популярний телеведучий Данило Грачов. Три дні він буде прокидатися о п'ятій ранку, займатися господарством і заробляти на життя важкою, брудною роботою. Водночас автомеханік Іван Половнюк відчує на собі, що таке розкішна столичне життя. У програмі триденного візиту в Київ: фотосесія з учасницями популярної української групи, майстер-клас зі сноубордингу від Олексія Дурнєва та побачення з однією з найсексуальніших дівчат країни. Крім того, Іван познайомиться з епатажною Дашею Ши і сходить на вечерю з мамою Данила Грачова.

 

Іван Половнюк і Данило Грачов

 

Нагадаємо, «Панянка-селянка» - реаліті виробництва Friends Production на замовлення каналу ТЕТ, продюсер - Юліана Райцина. За умовами проекту учасницями кожного випуску стають дві дівчини: одна з села, інша з міста. На три дні вони міняються місцями. Учасниці мають замінити одна одну у всіх сферах життя - у сім'ї, на робочому місці та в колі друзів.

 

Прем'єра першого сезону реаліті-шоу «Панянка-селянка» на телеканалі ТЕТ відбулась у лютому 2014 року і взяла рейтинг 2,31% і частку 6,57% за аудиторією 14-49 («Вся Україна»). Проект перевищив середню частку каналу більш ніж удвічі, адже минулого тижня (27 січня - 2 лютого) за аудиторією 14-49 («Вся Україна») ТЕТ мав середню частку 2,93%. Другий сезон реаліті-шоу «Панянка-селянка» стартував у серпні минулого року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5805
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Миша
3331 дн. тому
иг лощотдж олшзщлщг длощждл нпромрам
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду