Friends Production зняв «Битву салонів» за британським форматом Salon wars

Friends Production зняв «Битву салонів» за британським форматом Salon wars

30 Січня 2015
4272
30 Січня 2015
17:18

Friends Production зняв «Битву салонів» за британським форматом Salon wars

4272
Friends Production зняв «Битву салонів» за британським форматом Salon wars
Friends Production зняв «Битву салонів» за британським форматом Salon wars

Нове реаліті-шоу «Битва салонів», яке для каналу «1+1» виробляє компанія Friends Production, є адаптацією формату дистриб'юторської компанії All3Media. Про це «Детектор медіа» повідомив керівник продашну Friends Production Олесій Гончаренко.

 

Як повідомляє видання Real Screen, формат має назву Salon Wars. Його виробництвом займалися  Studio Lambert (Англія), яка входить до групи компаній All3Media, та  French prodco Coyote (Франція).

 

Вперше цей формат придбала французька медіа група F1 Group, шоу в 2014 році вийшло під назвою Вienvenue à l'institut de beauté («Ласкаво просимо в інститут краси»).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Битва салонів» - це змагання центрів краси з професійності майстрів, оригінальності послуг та адекватності цін. У кожній програмі беруть участь три салони, представники яких ходять у гості один до одного, щоб особисто випробовувати послуги, які надає фірма-конкурент. В кінці вони пишуть свої враження про сервіс та оцінюють послугу в грошовому еквіваленті. Конкуренти знають прайсову ціну послуги, але залишають суму на власний розсуд. Перемагає салон, чиї ціни будуть максимально близькі до суми, яку залишили конкуренти.

 

Українська адаптація програми стартує в ефірі «1+1» у березні.

Friends production зняли 40 епізодів шоу. Команда проекту «Битва салонів» відвідувала заклади краси в 25 містах України, тож за словами Олексія Гончаренка, «це справді всеукраїнський проект». 

 

«Наше сканування салонів - дуже серйозне. Перевірка триває 3 дні, її здійснюють 3 представники салону-конкурента, а отже - професіонали. Вони знають все про цей бізнес, тому можуть зробити це набагато якісніше, ніж тележурналісти. Відстоюють честь салону також 3 людини - це може бути господар, адміністратор чи найбільш балакучий перукар», - зазначав продюсер.

 

Нагадаємо, вперше про проект «Битва салонів» стало відомо у вересні, коли телеканал «1+1» оголосив кастинг.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4272
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду