Інтернет-журнал про мистецтво Korydor очолила Віра Балдинюк

Інтернет-журнал про мистецтво Korydor очолила Віра Балдинюк

22 Січня 2015
5323
22 Січня 2015
17:28

Інтернет-журнал про мистецтво Korydor очолила Віра Балдинюк

5323
Інтернет-журнал про мистецтво Korydor очолила Віра Балдинюк
Інтернет-журнал про мистецтво Korydor очолила Віра Балдинюк

Журналістка та мистецький критик Віра Балдинюк стала новим головним редактором інтернет-видання Korydor. Про це йдеться в повідомленні команди фундації Центр сучасного мистецтва (CSM).

 

Раніше пані Балдинюк працювала в Korydor випусковим редактором.

 

«Віра Балдинюк займається напрямком культурної критики й очолить Korydor», - повідомила команда інституції.

 

Дотепер посаду головного редактора обіймала Катерина Ботанова, яка очолювала також саму фундацію. Вона прийняла рішення піти з посади  директорки CSM та головреда інтернет-журналу.

 

«Всі ці роки Катерина вкладала свою енергію, час, знання та досвід у розвиток інституції, заснувала та впродовж чотирьох років очолювала критичне онлайн-видання про культуру Korydor. Позаду велика кількість важливих та експериментальних проектів, які, окрім всього, дозволили нам отримали цінний досвід спільної роботи всередині команди. За це й час ми встигли вимріяти нові можливості для розвитку як організації, так і кожної з її учасниць», - йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, онлайн-журнал про сучасну культуру Korydor фундація Центр сучасного мистецтва запустила в травні 2010 року. «Korydor - це майданчик для фахової та відповідальної критики. Ми створюємо архів явищ і подій, аналізуємо прикметні ознаки часу, дискутуємо про замовчуване і підтримуємо розумне», - зазначається на сайті видання.

 

У 2013 році фундація CSM започаткувала семінар культурної критики та репортажу «Культура 3.0» -  освітній проект на базі онлайн-журналу Korydor, який передбачає роботу з журналістами та редакторами, які пишуть на культурну тематику.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду