Кіноверсія концерту «Океану Ельзи» від Film.ua вийде в прокат у лютому

Кіноверсія концерту «Океану Ельзи» від Film.ua вийде в прокат у лютому

6 Січня 2015
5970
6 Січня 2015
11:33

Кіноверсія концерту «Океану Ельзи» від Film.ua вийде в прокат у лютому

5970
Кіноверсія концерту «Океану Ельзи» від Film.ua вийде в прокат у лютому
Кіноверсія концерту «Океану Ельзи» від Film.ua вийде в прокат у лютому

Кіноверсія київського концерту українського рок-гурту «Океан Ельзи», знята кінокомпанією Film.ua, вийде в український кінопрокаті у лютому. Про це йдеться у блозі директора по маркетингу і PR Film.ua Group Поліни Толмачової на сайті компанії.

 

Водночас дата прем'єри повнометражного документального кінофільму про рок-гурт «Океан Ельзи» «Океан Ельзи. Backstage»  поки що невідома, уточнили «Детектор медіа» в прес-службі Film.ua.

 

«У травні ми розпочали унікальний проект - зйомкам документального фільму про Океані Ельзи. А в червні ми задокументували київський концерт ОЕ на НСК Олімпійський. Британський оператор, зйомка на 22 камери, 16 мікрофонів ... Ми поставили завдання передати енергію стадіону, заповненого 75000 глядачів. І вже в лютому ми представимо цей проект в кінотеатрах. Це буде вперше в історії України», - написала у своєму блозі пані Толмачова.

 

Як писала «Детектор медіа», про зйомки документального фільму стало відомо у червні цього року. Режисером виступив відомий документаліст Сергій Буковський. Оператор-постановник Сергій Михальчук, звукооператор Сергій Степанський.

 

Основою фільму стануть унікальні зйомки концертів ювілейного всеукраїнського туру групи в шести містах країни минулого року: емоції  тисяч глядачів, робота музикантів, бекстейдж, репетиції, саундчеки. Також до фільму увійдуть архіви, зібрані гуртом за два десятиліття існування, а також інтерв'ю з музикантами.

 

Для концертних зйомок в Києві залучили відомого британського оператора-постановника Енді Хорнера. У виробництві цього проекту використовували найпотужнішу в Україні пересувну телевізійну станцію, телескопічні крани, радіокеровані гелікоптери та інші провідні технології.

 

Раніше власник Film.ua Group Сергій Созановський зазначав, що компанія завершить документальну стрічку про «Океан Ельзи» до весни 2015-го.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5970
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду