Промо-ролики «Інтера» отримали три нагороди на ADC*UA Awards 2014

Промо-ролики «Інтера» отримали три нагороди на ADC*UA Awards 2014

23 Грудня 2014
3987
23 Грудня 2014
12:11

Промо-ролики «Інтера» отримали три нагороди на ADC*UA Awards 2014

3987
Промо-ролики «Інтера» отримали три нагороди на ADC*UA Awards 2014
Промо-ролики «Інтера» отримали три нагороди на ADC*UA Awards 2014

17 грудня в конкурсі ADC*UA Awards промо-ролики документальних фільмів телеканалу «Інтер» «Стіна» та «Перша Світова. Справа Принципа» отримали три бронзові нагороди. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Ролик проекту «Стіна» посів третє місце у категорії «Фільм», а «Перша Світова. Справа Принципа» отримав бронзу у двох категоріях - «Фільм» та «Продакшн».

 

«У цьому сезоні телеканал «Інтер» зробив серію документальних проектів про знакові історичні події. Ці проекти були дуже важливі для нас, оскільки вони дуже актуальні саме зараз. І у промо-роликах до цих документальних фільмів ми спробували передати найголовніше - почуття і долі звичайних людей, яким доводиться жити і вмирати у розпал політичних катаклізмів», - коментує відзнаки промо-директор телеканалу Олексій Пасічник.

 

Кадр промо-ролику документального фільму «Стіна»

 

Нагадаємо, ADC*UA Awards - щорічне змагання кращих українських робіт у галузі реклами та комунікаційного дизайну, організовується і проводиться Клубом арт-директорів України (ArtDirectorsClubUkraine - ADC*UA). Це найбільш авторитетний український національний рекламний конкурс, який задає тенденції в індустрії і виявляє таланти.

 

Минулого року промо-ролики «Інтера» «Спасибі, що вони не знають», присвячені темі Другої світової війни, посіли перше місце і отримали золоту нагороду в номінації «Рекламний ролик / Оформлення ефіру». Гран-прі конкурсу отримала рекламна кампанія News delivered briefly агентства Leo Burnett Ukraine, зроблена для ділового інтернет-порталу Delo.UA.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду