Дистрибутором Першого автомобільного став «1+1 медіа» замість «Медіа Група Україна»

Дистрибутором Першого автомобільного став «1+1 медіа» замість «Медіа Група Україна»

15 Грудня 2014
4823
15 Грудня 2014
18:45

Дистрибутором Першого автомобільного став «1+1 медіа» замість «Медіа Група Україна»

4823
Дистрибутором Першого автомобільного став «1+1 медіа» замість «Медіа Група Україна»
Дистрибутором Першого автомобільного став «1+1 медіа» замість «Медіа Група Україна»

З 1 січня 2015 року дистрибуційний пакет медіагрупи «1+1 медіа» поповниться українським нішевим каналом Перший автомобільний. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

«Такий крок був зроблений для розширення нашого тематичного портфоліо дистрибуції», - пояснив директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Андрій Мальчевський. Серед каналів групи вже є дитячий «Плюсплюс», жіночий «Бігуді», чоловічий «2+2», молодіжний ТЕТ, інформаційно-пізнавальний УНІАН ТБ, міжнародні Ukraine Today, «1+1 International» і національний канал загального інтересу «1+1».

 

«Ми пропонуємо ринку збалансований пакет, у якому будуть представлені затребувані тематичні напрямки і, найголовніше, розуміючи не просту економічну ситуацію в країні, вибудовуємо гнучку політику дистрибуції, в основі якої лежать лояльність, взаємовигідне партнерство та соціальна відповідальність. Надалі, аналізуючи ситуацію на ринку, ми сформуємо дистрибуційний пакет, який зможе задовольнити найвибагливішого глядача», - зазначив пан Мальчевський.

 

За його словами, Перший автомобільний - популярний нішевий канал, який пропонує програми власного виробництва та закупний європейський контент. В ефірі мовника приділяється велика увага спеціалізованим юридичним питанням, новинам вітчизняного автопрому, надається багато слушних порад, близьких українським автолюбителям.

 

Перший автомобільний - це перший і єдиний спеціалізований український канал на автомобільну тематику. Належить медіагрупі «Автоцентр», президент якої Ігор Діденко нещодавно був обраний народним депутатом від об'єднання «Самопоміч». З 2013 року канал є платним. У 2014 році дистрибутором каналу був медіахолдинг «Медіа Група Україна». Нещодавно провайдери поскаржилися на те, що плата за нішеві канали холдингу «Медіа Група Україна» - «Футбол 1» і «Футбол 2» - прив'язана до долара та надмірно зростає.

 

В «1+1 медіа» повідомили, що Перший автомобільний, як і раніше, буде доступним на супутникових платформах, у кабельних та IPTV-мережах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4823
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду