detector.media
01.11.2014 13:04
На псевдовибори в «ДНР» і «ЛНР» прибувають журналісти з Росії – СБУ
На псевдовибори в «ДНР» і «ЛНР» прибувають журналісти з Росії – СБУ

Сьогодні, 1 листопада, Служба безпеки України виступила з заявою щодо псевдовиборів на Донбасі, які терористи «ДНР2 і «ЛНР» запланували на 2 листопада. Заяву розповсюджено прес-центром СБ України.

 

СБУ повідомляє, що бойовики і окупанти Донбасу готують провокації на дільницях та в місцях скупчення людей 2 листопада з метою покладання відповідальності на українську владу.

 

«Наголошуємо, що ані Служба безпеки України, ані інші українські силові структури 2 листопада, як і завжди, не застосовуватимуть жодних силових дій щодо своїх громадян - мирних мешканців Донеччини та Луганщини», - заявляє СБУ.

 

Серед іншого Служба безпеки повідомляє, що для висвітлення псевдо виборів, а також,  можливо, і провокацій терористів, на Донбас прибувають російські журналісти.

 

Далі «Детектор медіа» наводить заяву СБУ повністю:

 

«Заява СБУ щодо псевдовиборів 2 листопада на Донбасі

 

Шановні українські громадяни, мешканці Донецької та Луганської областей Служба безпеки України застерігає вас щодо участі у псевдовиборах 2 листопада ц.р.

 

За оперативною інформацією СБУ бойовики і окупанти Донбасу готують провокації на дільницях та в місцях скупчення людей, для того, щоб потім покласти відповідальність за це на українську владу.

 

Наголошуємо, що ані Служба безпеки України, ані інші українські силові структури 2 листопада, як і завжди, не застосовуватимуть жодних силових дій щодо своїх громадян - мирних мешканців Донеччини та Луганщини.

 

Разом з тим, спостерігається зростання активності бойовиків та російських підрозділів.

 

На техніку наносяться написи та маркування Нацгвардії та Збройних Сил України. Бойовики перевдягаються у форму українських військових.

 

Бандформування замовили пошиття та вже отримали більше 5 тисяч одиниць одностроїв бійців Нацгвардії. На Донбас прибувають російські журналісти. Хочемо попередити - самі вибори нелегітимні, а участь у них небезпечна для життя.

 

Ці псевдовибори не матимуть нічого спільного з вільним волевиявленням громадян. Сфальшовані результати вже пораховано, а ви для організаторів є лише статистами і масовкою.

 

Будьте мудрими і пильними, дорогі донеччани і луганчани. Псевдовибори 2 листопада не для вас, а проти вас!».

 

Нагадаємо, Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження проти російського актора Михайла Пореченкова, який 30 жовтня особисто взяв участь в обстрілі підрозділу українських збройних сил в аеропорту Донецька, і звинувачує його в тероризмі. Радник глави СБУ Маркіян Лубківський заявив в ефірі телеканалу «112 Україна», що скандальний російський актор Михайло Пореченков не лише стріляв в українських захисників аеропорту Донецька, але й «полював» на мирних жителів.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY