detector.media
01.11.2014 11:46
Film.ua оголосила конкурс для режисерів монтажу на кращий трейлер
Film.ua оголосила конкурс для режисерів монтажу на кращий трейлер

Кінокомпанія Film.ua Group запрошує режисерів монтажу взяти участь у конкурсі на монтаж кращого трейлера. Про це йдеться на сайті компанії.

 

«Наш конкурс - це не тільки можливість заявити про себе, але і шанс для подальшої співпраці з однією з найбільших кіностудій в Східній Європі. Для підняття натхнення крім приємного бонусу в якості роботи обіцяємо переможцю грошову винагороду. Що ми хочемо? Відкривати таланти і давати можливість творити! Ну і звичайно ж, найкрутіші, динамічні, захоплюючі дух трейлери до наших проектів!», - анонсує конкурс кінокомпанія.

 

Для участі в конкурсі вам необхідно написати лист-запит на info@film.ua , в темі листа треба вказати «На конкурс робіт режисерів монтажу». Після цього учаснику конкурсу нададуть матеріал для роботи і пояснять всі деталі.  Відправити змонтовану роботу за вказаною адресою необхідно до 10 листопада.

 

Нагадаємо, частину показів фільмів Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» з кінотеатру «Жовтень», знищеного пожежею 29 жовтня, перенесено в кінотеатр «Правда» кіностудії Film.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY