detector.media
30.10.2014 15:00
Канал М1 у новому сезоні запускає новини країни і світу та змінює графіку
Канал М1 у новому сезоні запускає новини країни і світу та змінює графіку

З 1 листопада канал М1 запускає випуски новин, у яких будуть повідомлення з тільки з світу шоубізнесу.  Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Головні зміни в новому сезоні торкнулися програмної сітки М1.  Як зазначає прес-служба, найбільш неочікуваним для глядачів каналу будуть інформаційні випуски з новинами країни та світу.

 

«Ми спробуємо зробити те, чого ніколи не робили музичні канали. Ми запропонуємо всім, хто любить музику, ще й відчуття причетності до сьогоднішнього дня країни і світу. Упевнений, це у нас вийде»,- сказав  генеральний директор «М1» Валентин Коваль.

 

Крім того телеканал запускає нову програму «Модний хіт-парад».  

 

Нещодавно телеканал М1 анонсував початок мовлення у форматі 16:9, а також вихід протягом 12 годин прямоефірних програм з нової студії каналу М1 з вівторка по суботу. «Час вимагає змін. У наших молодих і модних глядачів давно працюють нові телевізори формату 16: 9, і я уявляю собі, яка це мука - бачити чорні смуги з боків екрану, або ще гірше - розпливчасті обличчя і фігури ведучих та артистів. Про складнощі переходу говорити багато не буду - ми готувалися до цього більше півроку, працювали і з виробниками відео, і з рекламодавцями, і раді, що в кінці кінців все вийшло», - повідомив пан Коваль.

 

У новому сезоні канал М1 оновить графіку. Телевізійний дизайн, за який М1 отримував телевізійну нагороду «Телетріумф», у цьому сезоні стане «ще більш  динамічним  та ще більш яскравим».

 

Також формат мовлення змінить і канал М2.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал М1 презентував старт нового телесезону і повне оновлення. Нові ведучі Олег Кензов, Міла Єремеєва та Андрій Трушковський разом з четвертою співведучою Поліною Логуновою з вівторка по суботу вбудуть вести нове вечірнє «​​Поп-конвеєр шоу». Програма буде виходити в ефір о 18.00. Шоу Guten Morgen буде виходить з вівторка по суботу з 8.00 ранку. Ведучими програми  стануть Оля Цибульська, Даша Коломієць,  Денис Христов і Микита Добринін.

 

Нагадаємо, протягом року з телеканалу М1 звільнилося кілька десятків працівників. Керівництво пояснює кадрові рішення «оптимізацією виробництва». Тим часом незадоволені працівники звернулися до суду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY