detector.media
28.10.2014 11:46
У грудні в прокат виходить перший український повнометражний мультфільм «Бабай»
У грудні в прокат виходить перший український повнометражний мультфільм «Бабай»

18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, відбудеться прем'єра першого українського повнометражного анімаційного фільму «Бабай» від студії «Укранімафільм». Про це повідомляє прес-служба анімаційної студії.

 

Пригодницький комедійний мультфільм, зроблений в техніці класичної мальованої анімації, створювали п'ять років на студії, добре знаній своїми мультфільмами «Як козаки...», «Пригоди капітана Врунгеля», «Острів скарбів» та іншими.

 

Автор сценарію мультфільма - Вадим Шинкарьов, режисер - Марина Медвідь, продюсер - Едуард  Ахрамович.

 

Музику для «Бабая» створив композитор Тарас Болдак, над проектом працював звукорежисер Андрій Обод.

 

«Сучасного Бабая в фільмі супроводжує ціла армія фольклорної нечисті: страхи з трьома очима, цнотлива Відьма, багатий Вій, відчайдушний Чорт, шалений від нещасного кохання Кіт. Що об'єднує цих та інших героїв і хто змусив їх зустрітися?», - анонсує прес-служба.

 

У стрічці фольклорний образ Бабай користується сьогодні здобутками інформаційного прогресу - має свої особисті сторінки в світових соціальних мережах (Facebook, Vkontakte, Twitter). «Тепер він зустріне неслухняних дітей не у темному закутку, а на екранах сучасних гаджетів. Але не лякайтесь, адже не такий Бабай страшний, як про нього говорять», - зазначають в «Укранімафільм».

 

У фільмі глядачі впізнають голоси відомих українських акторів та ведучих: Ірми Вітовської, Остапа Ступки, Мирослава Кувалдіна, Володимира Данильця та Володимира Моісеєнко.

 

31 жовтня, в Хелловін, у Києві відбудеться презентація героїв українського повнометражного анімаційного фільму «Бабай» за участі творчої групи та акторів.

 

«Детектор медіа»


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY