detector.media
27.10.2014 09:05
В мажоритарному окрузі №115 у Львові лідирує генеральний директор ZIK Дмитро Добродомов - ЦВК
В мажоритарному окрузі №115 у Львові лідирує генеральний директор  ZIK Дмитро Добродомов - ЦВК

За даними підрахунку 50% протоколів, оприлюдненими на сайті Центрвиборчкому, генеральний директор медіахолдингу ZIK, автор та ведучий програми журналістських розслідувань «Народний контроль» телеканалу ZIK Дмитро Добродомов лідирує на виборах в одномандатному окрузі №115 у Львові. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

За Дмитра Добродомова віддали свої голоси 41,16% виборців. Найближчий його конкурент  Іван Васюник («Народний фронт») отримав 37,17% голосів. На третьому місці кандидат від «Батьківщини» Зіновій Бермес, який набирає 5,07% голосів.

 

Нагадаємо, Дмитро Добродомов заявив, що йде на парламентські вибори у 115-му виборчому окрузі (Сихівський район Львова) як самовисуванець і пішов у відпустку на час виборчої кампанії.

 

На початку жовтня політична партія «Народний фронт» назвала показану в ефірі телеканалу ZIK заяву народного депутата Ігоря Скосара про те, що на минулих виборах він потрапив у списки «Батьківщини» за шість мільйонів доларів, нібито сплачених депутату Миколі Мартиненку за узгодженням з Арсенієм Яценюком і Олександром Турчиновим, спробою помсти з боку генерального директора медіахолдингу ZIK, кандидата в народні депутати Дмитра Добродомова. Таке повідомлення опубліковано на офіційному сайті партії у відповідь на сюжет програми «Народний контроль», учасником якого був Ігор Скосар.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY