detector.media
24.10.2014 10:49
Кабмін збільшив на 3,6 млн видатки на телеканал «Рада», «Голос України» та «Віче»
Кабмін збільшив на 3,6 млн видатки на телеканал «Рада», «Голос України» та «Віче»

Кабінет Міністрів України перерозподілив деякі видатки державного бюджету, передбачені Апарату Верховної Ради на 2014 рік, збільшивши фінансування телеканалу «Рада», газети «Голос України» та журналу «Віче». Відповідне розпорядження № 1011-р від 22 жовтня оприлюднене на Урядовому порталі.

 

Кабмін збільшив на 3 млн 600 тис. грн. видатки за бюджетною програмою «Висвітлення діяльності Верховної Ради України через засоби телебачення і радіомовлення та фінансова підтримка видання газети "Голос України" і журналу "Віче"».

 

Також на 2 млн 609 тис. грн. збільшено видатки на ослуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Верховної Ради України (з них 2 млн 159 тис. грн. - на оплату комунальних послуг та енергоносіїв).

 

Збільшення видатків відбулося за рахунок їх зменшення на 6 млн 209 тис. грн. за бюджетною програмою «Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України».

 

Нагадаємо, нещодавно члени колективу каналу «Рада» погрожували страйком у зв'язку зі значним зменшенням заробітної плати і планували зустрітися з головою Верховної Ради Олександром Турчиновим, вимагаючи комплексної перевірки діяльності каналу, поліпшення фінансового стану та усунення директора Василя Климчука із займаної посади. 14 жовтня пана Климчука було тимчасово відсторонено.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY