detector.media
23.10.2014 18:05
Євгену Кисельову дозволили в’їзд до України – Лубківський
Євгену Кисельову дозволили в’їзд до України – Лубківський

Ведучому програми «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер», громадянину Росії Євгену Кисельову, якого 23 жовтня не впустили до України, дозволили в'їзд до України. Про це «Детектор медіа» повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

 

«У сьогоднішній непростий для нашої країни час ми ретельно перевіряємо будь-яку інформацію щодо в'їзду іноземних громадян на територію України. Була проведена перевірка, і Євгену Кисельову дозволили в'їзд до України», - заявив пан Лубківський.

 

На уточнююче запитання, чи існує документ СБУ від 12 вересня про заборони на в'їзд Євгена Кисельова в Україну, пан Лубківський сказав, що такої інформації в нього немає і найближчим часом СБУ дасть більш повний коментар.

 

Нагадаємо, сьогодні, 23 жовтня, ведучого програми «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер», громадянина Росії Євгена Кисельова не впустили до України. Йому повідомили, що йому заборонено в'їзд до України на підставі рішення Служби безпеки України від 12 вересня. «Я думаю, що хтось намагається заочно зі мною розквитатися», - заявив ведучий.

 

Згодом помічник голови Держприкордонслужби - речник Сергій Астахов повідомив, що дійсно є документ на заборону в'їзду людині, ім'я, прізвище та по-батькові якої співпадають з ім'ям Євгена Кисельова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY