detector.media
23.10.2014 16:39
В Одесі СБУ затримала журналіста, якому закидають пособництво терористичним організаціям
В Одесі СБУ затримала журналіста, якому закидають пособництво терористичним організаціям

21 жовтня Співробітники СБУ затримали редактора порталу «Інформаційний центр» Євгена Анохіна.  Про це повідомляє інтернет-видання «Думская.net» з посиланням на власника видання, лідера організації «Молодіжна єдність» Антона Давидченка.

 

За його словами, затриманого редактора звинувачують за статтею 258 - 3 (пособництво терористичним організаціям).

 

«У комп'ютері знайшли список осіб з Одеського СІЗО, які підлягають обміну в ДНР/ЛНР на військовополонених української армії. Євген готував матеріал з обміну політично ув'язнених на українських військових і був представникам однієї з правових організацій, яка займається проблемами ув'язнених. Один із способів витягнути хлопців звідти є обмін - це знають всі! Я про це заявляв в ефірах телеканалів. Думаю, хтось в Одесі спеціально заарештовує всю мою команду по надуманим статтям, щоб і далі курирувати негласно протесттний рух. Ось вам і свобода слова», - написав Антон Давидченко.

 

Водночас інтернет-видання «Информационный центр» продовжує працювати, інформувати про подробиці затримання пана Анохіна і стверджує, що слідство вже готується до обрання йому запобіжного заходу у вигляді позбавлення волі.

 

Видання «Думская.net» зазначає, що Євген Анохін також є лідером руху «Народна альтернатива». Разом з Антоном Давидченком брав активну участь в пікетах, акціях і мітингах Куликова поля.

 

«Детектор медіа» звернеться до СБУ з проханням прокоментувати цю інформацію.

 

«Детектор медіа»

Фото -  http://novostnik.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY