detector.media
23.10.2014 12:31
Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради каналу HDFashion
Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради каналу HDFashion

Тимчасово відсторонений директор парламентського телеканалу «Рада» і колишній генеральний директор телеканалу Ukrainian Fashion Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради телеканалу HDFashion. Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «Телерадіокомпанія "Світ"», яке мовить під логотипом HDFashion, внесла 22 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Заява від компанії про переоформлення ліцензії надійшла до Нацради ще в грудні 2013 року, протягом наступних місяців компанія клопотала про перенесення розгляду заяви, оскільки постійно подавала додаткові заявні документи.

 

Згідно із затвердженими Нацрадою змінами, компанія замість приватного акціонерного товариства стала товариством з обмеженою відповідальністю, змінила місцезнаходження (з вул. Саксаганського, 6 на вул. Дегтярівську, 14).

 

Власниками компанії замість Олени Недашківської та Людмили Волошиної стали Сергій Константінов (60%) і Василь Климчук (40%).

 

Директором замість Наталі Салуянової став Артем Веселов. Новий директор разом з Василем Климчуком стали членами нового складу редакційної ради.

 

Водночас канал HDFashion змінив програмну концепцію. Формат став розважально-інформаційним замість просвітницько-інформаційного. Кількість розважальних і музичних програм зросла з 2 годин до 13 годин на добу, зникли науково-просвітницькі програми, яких було 11 годин на добу, з 4 годин до 3 годин на добу зменшилася кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, з 1 години до 3 годин на добу зросла - культурно-мистецьких, з'явилася 1 година на добу дитячих програм. Кількість реклами, анонсів, елементів оформлення ефіру зменшилася з 6 до 4 годин на добу.

 

HDFashion - це український міжнародний супутниковий телеканал про моду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY