detector.media
22.10.2014 15:34
«Абзац!» на Новому каналі присвятить випуск «кіборгам». Готуючи репортаж, журналіст дістав поранення
«Абзац!» на Новому каналі присвятить випуск «кіборгам». Готуючи репортаж, журналіст дістав поранення

Сьогодні, 22 жовтня, інформаційно-розважальна програма «Абзац!» на Новому каналі присвятить свій випуск солдатам, які захищають Донецький аеропорт і яких за їхню мужність і непереможність називають «кіборгами». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Абзац!» у черговий раз відправив знімальну групу в зону АТО, на цей раз до «кіборгів». Знімальна група - журналіст Олексій Іщенко та оператор Олег Рогів - разом з волонтерською організацією «Повернися живим» відвезли солдатам пристрої для спостереження - тепловізори, далекоміри, приціли нічного бачення.

 

«Вони жили із солдатами плече до плеча чотири дні в Пісках Донецької області. Не раз потрапляли під обстріл, - розповідає шеф-редактор «Абзацу!» Діна Козеровська. - Розповідали багато цікавих історій із солдатського побуту. Наприклад, таку. Одна з бомб влучила в річку, спливло багато риби. І хлопці, відстрілюючись, бігали її збирати. А пізніше готували і їли.

 

 

Журналіст «Абзацу!» побував і в одній з найнебезпечніших точок АТО - Донецькому аеропорту. Оператор не поїхав в аеропорт з міркувань безпеки оточуючих. Адже на відблиски камер часто реагують снайпери.

 

«Коли Льоша Іщенко був в аеропорту, в нього потрапив осколок від міни. Якби не бронежилет... Але невелика рана у нього на грудях залишилася», - розповіла шеф-редактор.

 

Ексклюзивний репортаж «Абзацу!» про захисників Донецького аеропорту вийде на Новому каналі 22 жовтня о 18:15.

 

«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY