detector.media
22.10.2014 12:27
До 1 грудня – прийом заявок на Одеський міжнародний кінофестиваль Digital
До 1 грудня – прийом заявок на Одеський міжнародний кінофестиваль Digital

На офіційному сайті Одеського МКФ Digital стартував прийом заявок в міжнародну короткометражну конкурсну програму. Фільми приймаються на платній основі до 1 грудня.

 

Для участі в міжнародному конкурсі ОМКФ Digital відбираються короткометражні стрічки тривалістю не більше 35 хвилин, орієнтовані на масового глядача («арт-мейнстрім»). Стрічки подані на фестиваль повинні бути завершені після 1 січня 2014 і не мати прем'єрних показів на території України на момент початку фестивалю. Заявки приймаються на платній основі - 50 UAH (5 USD для оплати за межами України) - з 20 жовтня до 1 грудня. Для подачі заявки слід заповнити онлайн форму.

 

Список фільмів-учасників міжнародного конкурсу буде опубліковано на офіційному сайті Одеського МКФ Digital 22 грудня.

 

«ОМКФ Digital» пройде на платформі MEGOGO з 1 по 30 січня 2015 року. Переможець буде визначений шляхом глядацького голосування: три короткометражні стрічки з найвищим рейтингом будуть нагороджені грошовими призами. Призовий фонд формується виходячи з кількості платних відеопереглядів. Результати глядацького будуть оприлюднені 5 лютого 2015 року.

 

Крім конкурсних фільмів в програму нового спільного онлайн-проекту Одеського кінофестивалю і сервісу Megogo.net увійдуть кращі картини ОМКФ- 2014, спеціально відібрані дирекцією фестивалю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY