detector.media
21.10.2014 15:32
У Москві затримували журналістів, які хотіли зняти місце катастрофи у «Внуково» з безпілотника
У Москві затримували журналістів, які хотіли зняти місце катастрофи у «Внуково» з безпілотника

Представники московського аеропорту «Внуково» затримали журналістів, які намагалися за допомогою безпілотника зняти місце загибелі голови французької компанії Total Крістофа де Маржері. Про це повідомляє російське видання «Журдом».

 

Співробітники одного з федеральних телеканалів запустили квадрокоптер (компактний безпілотник з відеокамерою), коли були затримані службою безпеки, розповів  кореспондент інформагентства «РИА Новости», що став очевидцем подій.

 

Однак решта журналістів заступилися за колег, і інцидент був вичерпаний: квадрокоптер повернули, і нікого до відповідальності притягати не стали.

 

Водночас ніхто з офіційних осіб до представників ЗМІ, які зібралися в аеропорті «Внуково», не вийшов, у зв'язку з чим деякі журналісти залишити літовище.

 

Як відомо, 20 жовтня, о 23.57 за московським часом, президент одного з найбільших в світі нафтових концернів Total Крістоф де Маржері загинув при зльоті з московського аеропорту «Внуково». Його бізнес-джет врізався в снігоприбиральну машину, якої, за даними СК РФ, керував п'яний водій. Разом з паном де Маржері загинули ще три члени екіпажу. За фактом катастрофи СК Росії порушив кримінальну справу за ч. 3 ст. 263 КК Росії («Порушення правил безпеки експлуатації повітряного судна, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб»). З місця авіакатастрофи  вилучені чорні ящики згорілого літака.

 

Нагадаємо, 1 жовтня агентство ANNA-news спростувало інформацію про затримання російського журналіста Марата Мусіна українськими вояками в зоні АТО.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY