detector.media
21.10.2014 13:29
«1+1» покаже міні-серіал Film.ua та «Імперії Добра» «Пограбування по-жіночому», «Україна» – продовження «Особистої справи»
«1+1» покаже міні-серіал Film.ua та «Імперії Добра» «Пограбування по-жіночому», «Україна» – продовження «Особистої справи»

Новий 4-серійний телевізійний фільм «Пограбування по-жіночому» виробництва кінокомпанії Film.ua та ТО «Імперія Добра» в Україні покаже телеканал «1+1». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

 

«Пограбування по-жіночому» - це комедійна мелодрама про те, як три подруги вирішують пограбувати банк заради відновлення справедливості. Головні ролі в міні-серіалі виконали українські акторки Ірма Вітовська і Римма Зюбіна та їхня російська колега Ольга Тумайкіна. Режисером картини став Ашот Кещян, у творчому багажі якого 18 років гри в КВН і режисура відомих комедій.

 

12 жовтня відбулася прем'єра цього міні-серіалу на російському телеканалі «ТВ Центр».

 

Пан Мирський сподівається, що найближчим часом стрічка вийде на «1+1». «Мені здається, що вийшов дуже світлий, добрий, хороший фільм. Сподіваюся вже найближчим часом побачити його в ефірі», - сказав він.

 

Тим часом новий сезон серіалу «Особиста справа» про російську жінку-суддю вийде в ефір на телеканалі «Україна», який показав перший сезон із 30 серій, розповів пан Мирський. Також перший сезон серіалу вийшов у Росії на телеканалі «Россия 1».

 

Зйомки «Особистої справи - 2» завершилися в липні. Серіал знято в Києві та Київській області. Режисери - Володимир Мельниченко та Ігор Забара. Головну роль судді з кримінальних справ Тетяни Ємельянової зіграла актриса Анна Гарнова. Також у фільмі знялися Ілля Шакунов, Микита Панфілов, Борис Невзоров, Ада Роговцева та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY