detector.media
«Телекритика»
20.10.2014 15:10
Завершився чат з Мирославою Гонгадзе
Завершився чат з Мирославою Гонгадзе
Тема - «Чи допоможуть Національні дебати зробити громадянам України усвідомлений вибір на позачергових парламентських виборах-2014»

20 жовтня на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю продюсера Української редакції Всесвітньої служби «Голосу Америки», ведучої програми «Час-Time», ведучої «Національних дебатів» на Першому національному Мирослави Гонгадзе на тему: «Чи допоможуть Національні дебати зробити громадянам України усвідомлений вибір на парламентських виборах».

 

До обговорення пропонувалися питання: з якими проблемами стикаються ведучі «Національних дебатів» під час підготовки і ведення програми; як відбуваються дебати на американському телебаченні та інші.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Мирослава Гонгадзе - українська телеведуча, журналіст, юрист; вдова відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе. Після загибелі чоловіка Мирослава отримала політичний притулок у США і з 2001 року разом із дітьми оселилася в передмісті Вашингтона.

 

Із 1995 р. - працювала на телебаченні в Києві: ММЦ «Інтерньюз» (із 1997 р. - СТБ) - телепрограми «Параграф», «Вікна-Плюс».

 

2001-2004 - працювала редактором у видавництві у Вашингтоні, США.

 

Із 2004 р. - продюсер Української редакції Всесвітньої служби  «Голосу Америки» (Вашингтон, США) і ведуча телевізійної інформаційної програми «Час-Time», яка транслюється в Україні 5-м каналом.

 

Виховує двох доньок.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY