detector.media
16.10.2014 11:23
Справу про побиття журналістки ТВі луганським депутатом Клінчаєвим закрито за відсутністю злочину
Справу про побиття журналістки ТВі луганським депутатом Клінчаєвим  закрито за відсутністю злочину

Кримінальне провадження щодо конфлікту журналістки телеканалу TVi Алли Чиж і депутата Луганської облради Арсена Клінчаєва закрито за відсутністю злочину, журналістка отримала відповідний лист з Печерської міліції. Про це Алла Чиж повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

Нагадаємо, 22 вересня на зупинці громадського транспорту в Печерському районі Києва депутат Арсен Клінчаєв вдарив журналістку телеканалу ТВі Аллу Чиж.

 

Як раніше повідомляло МВС, за фактом побиття журналістки ТВі Алли Чиж луганським депутатом Аресеном Клінчаєвим було відкрито кримінальне провадження.

 

«Печерська міліція надіслала мені листа. Кажуть, що кримінальна справа щодо мого "словесного конфлікту" з А.С. Клінчаєвим закрита. За відсутністю злочину. Не скажу, що здивована, цілком передбачувано. Я не постраждала. Ну те, що він телефон пошкодив, і штовхнув, то пусте. Цивільний позов не подавала. Це було питанням честі», - написала Алла Чиж.

Нагадаємо, 24 вересня голова Верховної Ради України Олександр Турчинов заявив, що  напад на журналістку ТВі Аллі Чиж та погрози журналістці-розслідувачу програми «Наші гроші» Аліні Стрижак будуть ретельно розслідувані, а генпрокурор Віталій Ярема повинен провести перевірку звинувачень журналістів щодо його підлеглих.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY