detector.media
15.10.2014 19:45
16 -18 жовтня у Києві - фотовиставка «Топ-100 людей культури», яку організовує журнал «Новое время страны»
16 -18 жовтня у Києві - фотовиставка «Топ-100 людей культури», яку організовує журнал «Новое время страны»

Журнал «Новое время страны» ініціює фотовиставку «Топ-100 людей культури», яку складуть 100 фотопортретів кращих вітчизняних художників, музикантів, акторів і літераторів. Про це повідомляєвидання на своєму сайті.

 

Виставка відбуватиметься з 16 по 18 жовтня в київському музеї «Духовні скарби України» по вул. Десятинній, 12. Відвідати захід можна буде з 10.00 до 18.00.

 

«Мета проекту «Топ-100 людей культури» - привернути увагу до національного культурного простору та його знаковим постатям, які не лише крокують в ногу з креативним світом, а створюють нову країну, що знає і цінує свою культуру. Редакція НВ вважає, що спільний гуманітарний простір так само важливо для країни, як і економічне зростання», - йдеться в повідомленні на сайті.

 

Авторами фотопортретів, зроблених спеціально для проекту, стали фотографи редакції Олександр Медведєв і Наталія Кравчук, а також запрошені фотографи Олена Божко та Ігор Чекачков.


Вибрати найкращих митців редакції журналу допомагали 22 експерта.

 

«Список вийшов різноплановим - в ньому немає жодної пари митців, рівних за ступенем особистого внеску в культуру. Можливо, в «Топ-100 людей культури НВ» не потрапили всі гідні. Однак редакція буде вважати свою місію виконаною, якщо всі наші співвітчизники, які познайомляться з цим проектом, стануть сприймати українську культуру не як суміш етнічного офіціозу і провінціалізму, а як творчість сотень талановитих людей, які виробляють продукт світового рівня», - йдеться в повідомленні часопису.

 

Знімки, представлені на виставці, були опубліковані в спецвипуску журналу «НВ» (№20 від 26 вересня), присвяченомуукраїнцям, які зробили вагомий внесок в мистецтво і літературу протягом останніх п'яти років.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY