detector.media
15.10.2014 12:16
Фокус.ua транслюватиме покази тижня моди Ukrainian Fashion Week
Фокус.ua транслюватиме покази тижня моди Ukrainian Fashion Week

Сьогодні, 15 жовтня, на сайті Фокус.ua журналу «Фокус» стартує трансляція показів 35-го тижню моди Ukrainian Fashion Week (UFW), а в спеціальному розділі на сайті з'являться щоденники тижня моди. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому «Фокус медіа».

 

«Цього року «Фокус» забезпечує медіа-патронат тижня моди, тож читачі сайту і журналу першими дізнаються ексклюзивні подробиці модного заходу, - повідомляє прес-служба видання «Фокус».

 

Журнал «Фокус» також підготував спеціальний друкований додаток-гід  Ukrainian Fashion Week. Журналісти розповіли про майбутні покази і пояснили, заради чого варто йти на позаподіумні події UFW і на кого з дизайнерів варто звернути особливу увагу. Знайти гід можна на показах тижня моди в комплексі «Мистецький Арсенал».

 

Трансляції показів розпочнуться на сайті 15 жовтня - першого дня тижня моди, і відбуватимуться до його завершення 19 жовтня.

 

 

Нагадаємо, у березні в рамках 34-го Українського тижня моди працювала експозиція Ukraine Inspired - спільний проект Ukrainian Fashion Week та журналу «Фокус», на якій  були представлені роботи українських fashion-дизайнерів, присвячені останнім подіям в Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY