detector.media
13.10.2014 12:42
«Вікна-новини» на СТБ вестиме журналіст Юлія Янчар
«Вікна-новини» на СТБ вестиме журналіст Юлія Янчар

Новою ведучою інформаційної програми «Вікна-новини» на телеканалі СТБ стала Юлія Янчар. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пані Янчар вестиме випуски «Вікон-новин» о 18:00 по черзі з Вітою Євтушиною та Ольгою Кучер. Випуски о 22:00 ведуть по черзі Тетяна Висоцька і Володимир Бойко.

 

Сьогодні, 13 жовтня, пані Янчар дебютує у випуску о 18:00. До того як стати ведучою, вона тривалий час працювала журналістом у новинах.

 

«Нам дуже пощастило отримати можливість працювати одночасно і журналістами, і ведучими. Це класна західна практика провідних європейських та американських каналів, у тому числі таких гігантів як BBC, CNN. Для мене це просто ще одна грань професії журналіста. Важливо правильно подати картину дня так, щоб колеги були задоволенні, а глядачі наступного дня десь у транспорті говорили: "Бачили вчора "Вікна-новини" на СТБ? Вони такі гарні сюжети роблять"», - сказала в інтерв'ю сайту каналу СТБ нова ведуча «Вікон-новин».

 

Пані Янчар має дві вищі освіти журналіста, одну з них здобула у Варшавському університеті. «Сім років тому я мала можливість залишитись після навчання у Польщі, але з часом зрозуміла, що дуже-дуже хочу повернутися додому. Я із Західної України, почуття патріотизму у нас у крові! Не маючи жодних зачіпок переїхала до Києва і філігранно виточувала журналістську майстерність, починаючи з роботи на регіональному каналі. Пізніше мене запросили працювати у "Вікна-новини" на СТБ. Зараз, повертаючись думками у минуле, я розумію, що вчинила дуже правильно, коли повернулася до України», - розповіла журналістка.

 

Нагадаємо, у вересні ведучою «Вікон-новин» о 18:00 стала Ольга Кучер, яка до цього також була журналістом програми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY