detector.media
10.10.2014 18:35
5 канал покаже другий фільм «На передовій» з циклу «Україна: вижити у вогні»
5 канал покаже другий фільм «На передовій» з циклу «Україна: вижити у вогні»

У суботу, 11 жовтня, о 22.15 на 5 каналі відбудеться прем'єра фільму «На передовій» - другого з авторського циклу документальних фільмів журналістки Христини Бондаренко «Україна: вижити у вогні». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Фільм «На передовій» - це розповіді українських солдатів про їхнє життя в умовах війни. Стрічка показує артилеристів, танкістів, мінометників, які щодня живуть під обстрілами ворога та не з чуток знають, що таке засідки, полон та зрада. Фільм розказує про солдатів батальйону «Донбас», які потрапили в оточення під Іловайськом, про батальйон «Київська Русь», який втратив свого командира, та про розвідників, які опинилися у засідці російських військових через помилку в координатах, наданих керівництвом одного з секторів в зоні АТО.

 

«Цей фільм про тих, хто бачив смерть на власні очі... Кожен день героїв цього фільму може стати для них останнім. Багатьох уже немає в живих, деякі пропали безвісти або до цих пір у полоні. Чимало героїв ми не можемо знайти й досі. Але в одному я впевнена - мами цих хлопців можуть ними пишатися...», - сказала автор проекту Христина Бондаренко.  

 

Фільм «На передовій» 5 канал перекладе двома мовами - російською та англійською, аби світ зміг побачити і відчути те, що відбувається нині в Україні.

 

Нагадаємо, прем'єра циклу документальних фільмів Христини Бондаренко «Україна: вижити у вогні» відбулась у День Незалежності України. 24 серпня був показаний фільм перший з циклу «Після звільнення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY