detector.media
10.10.2014 15:53
У січні стартує Одеський міжнародний кінофестиваль Digital
У січні стартує Одеський міжнародний кінофестиваль Digital

Одеський міжнародний кінофестиваль вийде у цифровому форматі. Про це повідомляє прес-служба ОМКФ.

 

До онлайнової версії ОМКФ увійде добірка найкращих фільмів цьогорічного кінофоруму. Глядачі матимуть можливість переглянути їх з 1 по 30 січня в онлайн-кінотеатрі Megogo.

 

Програма Одеського міжнародного кінофестивалю Digital складатиметься з двох блоків: поза конкурсного показу й міжнародного конкурсу короткометражних фільмів. До першого увійдуть фільми, подані на ОМКФ-2014 і спеціально відібрані дирекцією фестивалю. У конкурсі змагатимуться артмейнстримні роботи.

 

Заявки на участь в конкурсі прийматимуться з 20 жовтня по 1 грудня. Переможців визначать глядацьким голосуванням. Призовий фонд ОМКФ планує сформувати за рахунок відеопереглядів.

 

«Чимало картин, що демонструються на ОМКФ, так і не потрапляють в український прокат і не виходять на цифрових носіях, а попит на них зростає з кожним роком. Саме тому ми вирішили, що дуже важливо дати нашим глядачам можливість дивитися новинки фестивального кіно у себе вдома. Крім того ми впевнені, що незважаючи на те, що подібний формат вельми незвичайний для українського глядача, він точно стане затребуваним», - прокоментувала новий проект виконавчий продюсер Одеського кінофестивалю Юлія Синькевич.

 

«Протягом трьох років відео-сервіс Megogo розвиває в Україні культуру легального перегляду фільмів в онлайні. Поява подібного проекту - черговий логічний крок в цьому напрямку. Запити нашої аудиторії свідчать, що інтерес глядача до авторського кіно зростає. Впевнені, ОМКФ Digital не тільки розширить бібліотеку MEGOGO і надасть сінефілам доступ до унікального контенту, але також підвищить затребуваність фестивального кіно у масового глядача », - сказав генеральний директор Megogo Володимир Боровик.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY