detector.media
10.10.2014 12:05
На Волині оператора «Нововолинського ТТІ» побили під час зйомок репортажу
На Волині оператора «Нововолинського ТТІ» побили під час зйомок репортажу

У місті Любомль Волинської області два сп'янілих чоловіки побили оператора каналу кабельного телебачення «Нововолинське ТТІ» з міста Нововолинська (Волинська область) під час зйомок репортажу. За фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє  СЗГ УМВС України у Волинській області.

 

«У чергову частину Любомльського РВ УМВС України у Волинськiй областi надійшло повідомлення від журналіста про те, що невідомі особи вчиняють неправомірні дії. Слідчо-оперативна група райвідділу міліції встановила, що під час зйомок репортажу у місті Любомль, напроти одного з місцевих кафе, двоє невстановлених осіб, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, під час конфлікту умисно нанесли декілька ударів в обличчя оператору - 43-річному жителю Нововолинська», - йдеться в повідомленні міліції.

 

ГУ МВС України у Волинській області повідомляє, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Покарання за таке порушення закону - позбавлення волі до чотирьох років.

 

Нагадаємо, 9 жовтня в Івано-Франківську двоє з учасників ДТП погрожували журналісту місцевого видання «Репортер» розбити камеру через зйомку дорожньо-транспортної пригоди.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY