detector.media
10.10.2014 09:51
В Івано-Франківську винуватці ДТП погрожували місцевому журналісту – міліція не захищала
В Івано-Франківську винуватці ДТП погрожували місцевому журналісту – міліція не захищала

У четвер, 9 жовтня, в Івано-Франківську двоє з учасників ДТП погрожували журналісту місцевого видання «Репортер» розбити камеру через зйомку дорожньо-транспортної пригоди, що сталась на розі вулиць Сахарова і Мельника. Про це  повідомляє сайт видання.

 

Під час спілкування з представником правоохоронних органів один з можливих винуватців ДТП побачив, що журналіст веде зйомку пригоди. У відповідь він почав вимагати видалити усі фото, застосовуючи погрози. Один із чоловіків, який представився перехожим, попросив не фотографувати їх, бо вони начебто є «представниками медуніверситету і можуть розбити камеру».

 

Правоохоронець, який чув погрози на адресу журналіста, не захистив його права, лише посміхався і просив «не заважати вирішувати питання». Міліціонер також сказав, що нічого страшного не трапилось, вся інформація буде в прес-центрі міліції і відмовився від коментарів.

 

Після цього учасники дорожньої пригоди намагались наздогнати журналіста з погрозами, а врешті додали: «Щастлівой тібє дарогі в бальніцу!».

 

Невідомо, чи є ті особи, які погрожували журналісту, громадянами України

 

Нагадаємо, 7 жовтня близько 21.00 в місті Житомирі по вулиці Піонерська невідомі намагались здійснити замах на журналістку місцевого видання «20 хвилин» Марію Шомко. Марія Шомко пов`язує інцидент зі своєю професійною діяльністю, саме, з публікацією про побиття ув'язненого Житомирської виправної колонії № 4 Івана Ноджака, який подавав численні скарги на корумповану внутрішню політику керівництва колонії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY