detector.media
09.10.2014 18:30
Слідчі органи окупаційної влади Криму порушили справу проти ялтинця за запис в соцмережі
Слідчі органи окупаційної влади Криму порушили справу проти ялтинця за запис в соцмережі

У Криму окупаційні слідчі органи Російської Федерації порушили кримінальну справу проти 30-річного мешканця Ялти (АР Крим) за розміщення «екстремістської інформації в інтернеті». Про це йдеться на офіційному сайті Слідчого комітету РФ у Криму.

 

«Слідчим відділом по місту Ялта Головного слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по Республіці Крим порушено кримінальну справу відносно 30-річного жителя міста Ялти. Він підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 282 КК РФ ("Збудження ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності")», - йдеться в повідомленні.

 

За даними слідства, 5 серпня підозрюваний розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі інформацію «екстремістського змісту». Наразі Слідчий комітет РФ повідомляє, що з'ясовує всі обставини події і веде розслідування кримінальної справи.

 

Нагадаємо, Роскомнагляд, що діє на території окупованого Криму, звинуватив кримськотатарський телеканал ATR в екстремізмі. Про це 24 вересня керівництво телеканалу повідомив листом російський Центр протидії екстремізму.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY