detector.media
08.10.2014 19:40
До конкурсної програми «Молоде кіно» фестивалю DOK Leipzig 2014 потрапив документальний фільм про Майдан
До конкурсної програми «Молоде кіно» фестивалю DOK Leipzig 2014 потрапив документальний фільм про Майдан

До конкурсної програми «Молоде кіно» Міжнародного фестивалю документального кіно и анімації у Лейпцигу DOK Leipzig 2014 (Німеччина) був відібраний український документальний фільм  All Things Ablaze («Все у вогні») про події на Євромайдані у Києві взимку 2013-2014 років. Про це йдеться на сторінці стрічки у Facebook.

 

«Ми дуже раді повідомити, що світова прем'єра All Things Ablaze відбудеться під части фестивалю DOK Leipzig 2014 29 жовтня, в міжнародній конкурсній програмі "Молоде кіно"», - цитують автори фільму повідомлення відбіркової комісії.

 

Документальний фільм був знятий українськими режисерами і операторами Олександром Течинським, Олексієм Солодуновим і Дмитром Стойковим. Продюсер Юлія Сердюкова.

 

 

«Цей фільм не про революцію, яка змінила Україну цієї зими. Не зовсім. Це, скоріше, про універсальний образ конкретного виду революцій - тих з них, які застосовують насильство. Він показує, як енергія народу, сповненого прагнення до свободи, стикається з темною силою репресивних правителів; як праведний гнів натовпу стикається з бездушними охоронцями режиму і перетворюється в чисте обурення. І коли падають перші жертви з обох сторін, незалежно від того, чорним чи білим це здається збоку, межа між хорошими і поганими розмивається, коли дивишся з епіцентру бою. І, нарешті, все у вогні», - анонсують автори свій твір.

 

Тривалість стрічки - 82 хвилин.

 

Трейлер до фільму можна переглянути на його сайті.

 

Фестиваль DOK Leipzig 2014 проходитиме з 27 жовтня по 2 листопада.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY