detector.media
07.10.2014 10:55
До 10 жовтня включно – реєстрація на тренінг ІМІ з висвітлення виборів до Верховної Ради
До 10 жовтня включно – реєстрація на тренінг ІМІ з висвітлення виборів до Верховної Ради

Інститут масової інформації запрошує журналістів з усієї України на дводенний тренінг з висвітлення виборів, який відбудеться 14-15 жовтня в Києві.

 

Навчання проходитиме у вигляді теоретичної частини (перший день) та інтерактивної гри-моделювання (другий день), під час якої буде відтворено процес дня і ночі голосування на виборах до Верховної Ради України.

 

Під час гри буде відтворено ключові інформаційні точки у день виборів (ранкове засідання ДВК, вечірнє засідання ДВК - передача попередніх відомостей до ОВК, процес підрахунку голосів, встановлення результатів голосування на ДВК).

 

На тренінгу також будуть розглянуті такі питання: права журналістів на виборах; законодавчі рамки для розміщення предвиборчої агітації і політичної реклами; на що має звертати особливу увагу журналіст у день голосування; журналістська солідарність у протистоянні розміщенню джинси, у поширенні інформації про фальсифікацію виборів, у відстоюванні прав колег-журналістів, що висвітлюють вибори.

 

Участь у тренінгу можуть взяти журналісти та фотокореспонденти місцевих ЗМІ, а також фрілансери, блогери. Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі за результатом заповнення АНКЕТИ.

 

Проїзд (за наявності проїздних документів) та проживання (одна ніч) учасникам з інших міст, а також обід, вечеря  і кава-паузи оплачують організатори.

 

Термін подачі анкет - до 10 жовтня включно.

 

Точний час та місце проведення буде повідомлено додатково відібраним учасникам.

 

Контактна особа - Ірина Земляна, 050-953-91-20, irynazemlyana@gmail.com .

 

Тренінг організовує Інститут масової інформації (ІМІ) за підтримки Freedom House та МЗС Норвегії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY