detector.media
06.10.2014 16:43
В Україні вдвадцяте пройде фестиваль «Нове німецьке кіно»
В Україні вдвадцяте пройде фестиваль «Нове німецьке кіно»

9 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль «Нове німецьке кіно», в рамках якого буде показано  добірку кращих німецьких прем'єр і кінофестивальних хітів минулого року. Про це повідомляє прес-служба компанії «Артхаус Трафік».

 

В 2014 році фестиваль нового німецького кіно пройде в 20-й, ювілейний раз. Відкриє фестиваль парадоксальна комедія «Супер-Его» Беньяміна Хайзенберга, що була представлена ​​на Берлінському кінофестивалі. З Берлінале до українських глядачів відправиться і стрічка «Інша родина» Едгара Райца - епічне полотно про життя німецьких емігрантів в Південній Америці ХIХ століття.

 

Романтична драма «Возлюблені сестри» зосереджена на любовному трикутнику між поетом Фрідріхом Шиллером і двома сестрами-аристократками (на фото). Цей фільм представить Німеччину в цьогорічному лонг-листі на здобуття премії Оскар Американської кіноакадемії. Вічної проблемі батьків та дітей присвячена драма «Поворот на Марракеш» Кароліни Лінк, дія якої відбувається в Марокко. Фільм покажуть в рамках фестивалю в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Харкові.

 

У програмі фестивалю також вестерн «Темна долина» - володар Баварської кінопремії за кращу режисуру та чоловічу роль. У фільмі зіграли голлівудський актор Сем Райлі («Контроль», «Малефісента») і Тобіас Моретті, знайомий українським глядачам за роллю комісара Мозера з телесеріалу «Комісар Рекс».

 

Крім основної програми буде також показано останню стрічку одного з головних майстрів німецького кіно «Сіль Землі» Віма Вендерса про відомого фотографа Джуліано Рібейро Сальгадо. Картина була показана на 67-му Каннському кінофестивалі в секції «Особливий погляд», де була відзначена спеціальним призом журі та особливим згадуванням екуменічного (християнського) журі.

 

Фестиваль проводиться «Гете-інститутом» та Посольством Німеччини спільно з компанією «Артхаус Трафік». Покази пройдуть в Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську, Харкові та Чернівцях з 9 жовтня.

 

 

«Детектор медіа»
 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY