detector.media
06.10.2014 12:20
Порошенко закликав утриматися від критики військових у соцмережах і пресі
Порошенко закликав утриматися від критики військових у соцмережах і пресі

Президент України Петро Порошенко закликав утриматися від критики військових у соцмережах і пресі. Про це він сказав 4 жовтня на навчальному полігоні Сухопутних військ Збройних сил України в Житомирській області, відповідаючи на запитання журналістів з приводу можливих кадрових перестановок у Збройних силах України, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

«Кадрові перестановки будуть постійно проводитися, і людей, які не піддаються критиці, немає. Єдине, що я не буду дозволяти, - це те, щоб під емоціями або під журнальними публікаціями ми відсторонили людей, які, ризикуючи життям, захищали Батьківщину», - сказав президент.

 

У контексті цього президент згадав крилату фразу: «Кожен вважає себе стратегом, бачачи бій зі сторони» (з поеми Шота Руставелі «Витязь у тигровій шкурі» - ред.).

 

«Ласкаво просимо до Збройних сил. Пройдіть цей шлях. Продемонструйте в полі застосування вашої тактики, і, я думаю, що країна буде вам вдячна», - сказав президент.

 

Він також підкреслив: «А коли у Facebook ми ведемо стратегічні розробки і жорстку війну вночі за комп'ютером, попиваючи каву, я думаю, що ми від таких рад поки утримаємося».

 

Напередодні у Львові Петро Порошенко повідомив, що прийняв рішення звільнити голову Державної прикордонної служби Миколу Литвина в рамках реорганізації цього відомства.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY