detector.media
02.10.2014 15:15
У програмі «Ранок з Україною» з’являться рубрики «Провокатор» і «Робоча зміна»
У програмі «Ранок з Україною» з’являться рубрики «Провокатор» і «Робоча зміна»

Найближчими днями в програмі «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» почнуть виходити в ефір дві нові рубрики - «Провокатор» та «Робоча зміна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Обидві рубрики вестиме телеведучий В'ячеслав Соломка.

 

В рамках рубрики «Провокатор» ведучий буде приміряти на себе роль людини, з якою глядач зустрічається щодня: контролера, паркувальника, продавця. «Учасники експерименту, прості містяни, не знають, що ведучий - підставна особа. Лише наприкінці кожного експерименту ведучий рубрики розкриватиме свою особистість і пояснювати, що було неправомірним з його боку, і на що вони мають право як споживачі товарів і послуг», - зазначають у прес-службі.

 

В рубриці «Робоча зміна» пан Соломка буде випробовувати на собі різні професії - кранівника, детектива, водія «КРАЗу», машиніста поїзда метро. Найважче ведучому довелося в ролі пожежника. «Робота пожежного - неймовірно складна саме фізично. Одне з випробувань, яке доводиться проходити курсантам під час підготовки, це лабіринт, по якому тобі потрібно повзти. Там абсолютно темно, температура +52, і весь час хтось кричить. І все це - в повній екіпіровці -  з протигазом і кисневим балоном. До речі, саме після цього випробування більшість курсантів відмовляються продовжувати навчання», - коментує ведучий програми «Ранок з Україною» В'ячеслав Соломка.

 

Нагадаємо, у серпні в «Ранку з Україною» на каналі «Україна» з'явилася рубрика «Запитай психолога», яку веде президент Асоціації психіатрів України Семен Глузман.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY