detector.media
01.10.2014 13:21
«Савік Шустер студія» зняла пілот нового ігрового шоу «Гільдія»
«Савік Шустер студія» зняла пілот нового ігрового шоу «Гільдія»

Продакшн «Савік Шустер студія» зняв пілотний випуск нового ігрового шоу «Гільдія». Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердили в прес-службі студії.

 

«Гільдія» - це інтелектуальна гра, йдеться в описі проекту на сайті «Савік Шустер студії». У шоу три мільйонера змагаються, відповідаючи на питання чотирьох раундів, що стосуються рішень, які у своєму житті приймали такі великі особистості, як Черчілль, Наполеон, Білл Гейтс та інші. Завдання гравця - вірно визначити, що це за рішення.

 

Окрім питань вікторини гравці отримають завдання-виклики, які для глядачів розкривають їхні сильні та слабкі сторони.

 

«Бали в нашій грі - це реальні люди, кваліфіковані фахівці - адже, як відомо, кадри вирішують все. Перемагає той, у кого виявиться більше "кваліфікованих кадрів"», - йдеться в описі проекту.

 

На початку шоу три гравці вносять однаковий грошовий внесок. За умовами гри переможець подвоює свій капітал, забираючи гроші суперників. А внесок переможця ділять глядачі, які поставили на нього на самому початку. Таким чином, у шоу глядачі можуть заробити на мільйонерах.

 

Хронометраж одного випуску - 45 хвилин. Шоу розраховане для прайм-тайму.

 

Для якого каналу студія знімає проект, у прес-службі не розголошують. Але шоу готується не для Першого національного, уточнив «Детектор медіа» генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

 

Розповісти про проект детальніше в прес-службі «Савік Шустер студії» пообіцяли трохи згодом, зауваживши, що поки знято лише пілот.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY