detector.media
01.10.2014 12:37
Анатолій Мураховський оскаржує своє звільнення з Держкомтелерадіо
Анатолій Мураховський оскаржує своє звільнення з Держкомтелерадіо

Колишній перший заступник голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Анатолій Мураховський оскаржує розпорядження Кабінету Міністрів, яким його було звільнено з посади. Сьогодні, 1 жовтня, відбулося чергове засідання у справі, про що йдеться на сайті Окружного адміністративного суду міста Києва.

 

У серпні пан Мураховський подав позов до Окружного адміністративного суду міста Києва проти Кабінету Міністрів України з вимогою визнати протиправним і скасувати розпорядження Кабміну № 685-р від 6 серпня.

 

Як пояснив «Детектор медіа» пан Мураховський, він вважає своє звільнення безпідставним, бо в розпорядженні Кабміну відсутні підстави його звільнення.

 

20 серпня суд відкрив провадження в адміністративній справі. Перше засідання відбулося 3 вересня.

 

Сьогодні, 1 жовтня, суд заслухав пояснення сторін та переніс засідання на середину жовтня, повідомив «Детектор медіа» пан Мураховський.

 

Нагадаємо, що у своєму розпорядженні Кабмін послався на норму закону, яка дозволяє новому керівнику центрального органу виконавчої влади змінити своїх заступників, а саме на абзац третій частини першої статті 19 Закону України «Про центральні органи виконавчої влади».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY