detector.media
30.09.2014 19:37
Працівники УНІАН відмовили Олександру Чекмишеву в проведенні прес-конференції помилково – керівник УНІАН
Працівники УНІАН відмовили Олександру Чекмишеву в проведенні прес-конференції помилково – керівник УНІАН

Генеральний директор інформаційного агентства УНІАН Артем Ковальов після повернення із зарубіжної поїздки провів службову перевірку інциденту з відмовою голові комітету «Рівність можливостей» і керівнику моніторингових проектів асоціації «Спільний простір» Олександру Чекмишеву в проведенні прес-конференції про результати медіа-моніторингу парламентських виборів. Про це пан Ковальов повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

Зі слів пана Ковальова, мало місце прикре непорозуміння, коли співробітники, намагаючись дотриматися правил корпоративної етики, з найкращих міркувань припустилися помилки, не надавши пану Чекмишеву можливості презентувати його дослідження.

 

«Тут не може йти мова ні про яку цензуру, а цей інцидент взагалі не може мати навіть опосередкованого стосунку до питань свободи слова, особливо, враховуючи ту кількість прес-заходів, які пан Чекмишев провів в УНІАН протягом багатьох років», - запевнив пан Ковальов.

 

Пан Ковальов каже, що не зміг своєчасно втрутитися в переговорний процес і не допустити виникнення цієї прикрої ситуації лише тому, що минулого тижня перебував у США, і через різницю в часі не міг бути на зв'язку та вчасно залагодити це непорозуміння.

 

Від імені УНІАН від підтвердив подальшу готовність співпрацювати з усіма організаціями, налаштованими на модернізацію та реформи в Україні, зі структурами, які працюють над розвитком демократії та свободи слова в Україні.

 

Нагадаємо, 26 вересня голова комітету «Рівність можливостей» і керівник моніторингових проектів асоціації «Спільний простір» Олександр Чекмишев заявив, що інформаційне агентство УНІАН відмовило його громадським організаціям у наданні майданчика для проведення прес-конференції про результати медіа-моніторингу парламентських виборів, запланованої на 30 вересня у прес-центрі УНІАН.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY