detector.media
30.09.2014 14:49
До 1 грудня – подання матеріалів на конкурс, присвячений проблемі виховання дітей в інтернатах
До 1 грудня – подання матеріалів на конкурс, присвячений проблемі виховання дітей в інтернатах
Український журналістський фонд разом з Представництвом благодійної організації «Надія і житло для дітей» в рамках громадянської кампанії «Відкриваємо двері дітям» www.openingdoors.org.ua оголошують про проведення конкурсу журналістських матеріалів, присвячених проблемі зростання дітей в інтернатах та необхідності реформування системи захисту дітей.

 

На конкурс приймаються матеріали різного спрямування, в тому числі журналістські розслідування, присвячені проблемам функціонування інтернатних закладів, умовам перебування в них дітей, безправності та беззахисності вихованців подібних закладів, жорстокого поводження з дітьми, захисту майнових прав неповнолітніх, адаптації та працевлаштування випускників інтернатів, перевагам виховання в родині, прикладам ефективного реформування системи тощо.

 

Участь у конкурсі можуть взяти засоби масової інформації та журналісти як друкованих видань, так і теле-, радіокомпаній, інтернет-видань.

 

Вимоги до матеріалів:

-Для участі у конкурсі необхідно надіслати заявку (у довільній формі) із відомостями про ЗМІ - назва ЗМІ, юридична та фактична адреса, реквізити, контактні телефони, тираж (аудиторія).

-Детальна інформація, що стане у нагоді при підготовці матеріалів. а також критерії оцінки робіт наведено у Програмі конкурсу, яку розміщено у Додатку

-Матеріали, які будуть надіслані на конкурс, повинні відповідати зазначеній тематиці, а також підтверджуватися наявністю примірника газети, сюжету тощо.

 

Матеріали приймаються до 1 грудня.

 

Матеріали та заявку на конкурс просимо надсилати на електронну адресу: vita.glyadelova@gmail.com .

 

Умовами конкурсу передбачено визначено п'ятьох переможців за 1 місце, трьох переможців за 2 місце та трьох переможців за 3 місце. Нагорода за 1 місце - 10 тис. грн., за 2 місце - 7 тис. грн., за 3 місце - 3 тис. грн. Найактивніші редакції отримають спеціальні призи та подарунки.

 

Довідки за телефоном: (044) 483-77-83.

 

Програму конкурсу можна скачати тут.

 

Конкурс проводиться в рамках громадянської кампанії «Відкриваємо двері дітям» www.openingdoors.org.ua, національний координатор Кампанії - Представництво благодійної організації «Надія і житло для дітей». Організацію конкурсу здійснено за підтримки Головного Національного партнера - Фонду Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY