detector.media
30.09.2014 11:27
Другою ведучою вечірнього випуску новин на СТБ стала Ольга Кучер
Другою ведучою вечірнього випуску новин на СТБ стала Ольга Кучер

Журналістка «Вікон» Ольга Кучер стала другою ведучою програми «Вікна-новини» (випуск о 18.00) на телеканалі СТБ. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше цей випуск новин вела щодня телеведуча Віта Євтушина, тепер Ольга Кучер стала другою ведучою програми. 

 

Пані Кучер довгий час працювала журналістом у «Вікнах», робила сюжети про корупцію, події на Майдані, в зоні АТО.

 

На сайті телеканалу опубліковано інтерв'ю з новою ведучою. У ньому Ольга Кучер зазначає, що кожен журналіст мріє спробувати себе у ролі ведучого, опанувати цей новий досвід. На її думку, складність у роботі на цій посаді полягає у постійному контролі власних емоцій.

 

«Під час морально важких матеріалів, про АТО чи про військових, у ведучих очі на мокрому місці, ледь стримуються щоб не заплакати. Одна справа, коли ти сидиш у ньюзрумі і можеш не стримувати себе в емоціях, а інша - прямий ефір, ведучий не може просто встати і піти. Варто пам'ятати, що глядач і так з надірваним серцем дивиться новини, то ж ведучий не повинен добивати його траурним зовнішнім виглядом. Це те, над чим ще варто буде працювати», - розповіла вона.

 

Ольга Кучер зазначила також, що її запросили стати ведучою, «бо всі кажуть, що я викликаю довіру».

 

На її думку, треба вести новини так, ніби розказуєш історії за чашкою кави.

 

«Я хочу щодня, щовечора приходити до глядача в гості і розповідати йому історії, не «бахати» по голові новинами, а розказувати історії, ніби ми сидимо за чашкою кави. Це той стиль, якого я хочу досягти. Але це не так просто, бо інколи під час ефіру можуть змінюватись матеріали, треба перелаштуватись з однієї підводки на іншу і важливо не втратити свій стиль», - вважає пані Кучер.

 

Нагадаємо, у серпні телеканал СТБ збільшив обсяг інформаційного мовлення в прайм-таймі. Щодня в будні дні з 18.00 до 19.00 в ефірі йде інформаційна програма «Вікна-новини» із серією спеціальних репортажів про найважливіші події, що відбуваються в країні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY