detector.media
30.09.2014 09:09
30 вересня – круглий стіл у Львові «Місія в професії: Відповідальність журналіста перед суспільством»

30 вересня з 14.00 до 17.00 відбуватиметься круглий стіл «Місія в професії:відповідальність журналіста перед суспільством» в рамках 7-го Екуменічного соціального тижня.

 

Учасники круглого столу обговорять  проблеми роботи  Інтернет ЗМІ в умовах неоголошеної війни. Учасники круглого столу також  говоритимуть про медіа-відповідальність, необхідність створення суспільного мовлення, відповідальність блогосфери та необхідність дотримання журналістами етичних норм. Особливу увагу буде приділено методам захисту українського медіа простору в умовах  інформаційної війни.

 

Серед учасників круглого столу Соня Кошкіна, шеф-редактор інтернет-видання «Лівий Берег»; Лариса Мудрак,  медіа-експерт, представник України в Керівному Комітеті Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства; Алім Алієв, керівник західноукраїнського офісу «Крим SOS»; Наталія Селюкова та Микола Колодяжний, представники ГО «УкрПростір». Модеруватиме захід Марта Плішило, пресслужба Львівської міської ради.

 

Захід відбудеться за адресою: Львів, Український католицький університет, вул. Хуторівка, 35 а, семінарська кімната.

 

Контакти: тел: (+38032) 240-99-44 (внут. 166), факс: (+38032) 240-99-50.

 

Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) - всеукраїнський суспільний Форум у Львові, який прагне об'єднати ресурси громади, влади, соціальних організацій, Церков, ЗМІ та освітян навколо вирішення актуальних проблем суспільства, базуючись на загальнолюдських цінностях та Соціальній Доктрині Церкви, тим самим стимулюючи екуменічний діалог у соціальній сфері.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY